Selasa, 18 Disember 2012

Kastam Jual Kereta MURAH Oooo!!


Ada link..pihak KASTAM tengah buka tender untuk kereta, motosikal dan juga lori. Bukan setakat lori 1 tan tapi lori treller pun ado..so kalau rasa-rasa nak beli kereta murah dari biasa cuba-cuba lah bawa p usha kat KASTAM

Banyak jugak kereta BMW, Mercedes, Honda dan banyak lagi kereta pelik-pelik yang ada..cuma keadaan kereta tu tak macam kat usecar la .. maklum la kereta KASTAM...tapi sesape yang berminat pastikan tengok actual kereta dulu ok


So kalau korang nak usha ke nak join ke silakan ..sebab setiap negeri ada tau..mana tau ada yang berkenan. Sila klik link kat bawah ni :


Pautan panduan membeli kereta lelong

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Silakanlah komen, tetapi hendaklah menjaga etika. Ilmu untuk manfaat semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.. ..

ShareIt