Ahad, 28 Ogos 2011

Nota Matematik Tingkatan 3 | Bab 1 : Garis Lurus dan Sudut (Lines and angles II)


Term | angles in parallel lines | corresponding angles - sudut sepadan | alternate angles - sudut berselang seli | interior andles - sudut dalaman |

===| Download Link Nota Bergambar di atas |===
http://downloads.ziddu.com/download/23918043/Tingkatan3-Bab01.jpg.html

=== Download latihan ===
latihan_lines_and_angels.doc
Mathematics_Lines_Angles_I_II_Objective.docx

17 ulasan:

  1. Mcm mne nak download nota

    BalasPadam
  2. klik gambar pastu savelah gambar tu

    BalasPadam
  3. salam...macam mana nk download latihan ya??sy click pada "download latihan" kt bwh tu ada latihan lines and angles kn??bila click die pegi kat website yg tak dikenali

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang la. kena tunggu 5 saat, lepastu tekan skip ads kat penjuru aatas kanan. barulah ke site untuk dwnld

      Padam
  4. time kasih cikgu zam....

    BalasPadam
  5. Salam chegu zam, sy dah download soalan math tp sy xcnfidnt jwpn sy tu tol ke x. cane sy nk rujuk jwpn sy tol ke x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hantar soalan dan jawapan ke email chegu2@yahoo.com
      Soalan2 cegu dah taktau mana satu dah. Skema jawapan memang takde. Nanti chegu semakkan

      Padam
  6. Terima kasih cikgu sebab bagi soalan2 ni :)

    BalasPadam
  7. thank you sir really thank you very much

    BalasPadam
  8. we are very helpful for this notes to study

    BalasPadam
  9. terima kasih cikgu

    BalasPadam
  10. thank you sir................

    BalasPadam
  11. terima kasih cikgu..banyak membantu nih..cikgu duduk mana..nak tusyen dengan cikgu boleh?hehehe gurau cikgu(kalau betul pun apa salahnya) sekali lagi terima kasih cikgu :D

    BalasPadam
  12. Tq cikgu..mohon cedok utk pt3 adik

    BalasPadam
  13. CIKGU terima kasih kerana memberi info yang sangat berguna tapi jawapanya boleh dapat dimana ya terima kasih

    BalasPadam
  14. Assalam Cikgu, mohon halalkan saya guna material dalam blog cikgu.

    BalasPadam

Silakanlah komen, tetapi hendaklah menjaga etika. Ilmu untuk manfaat semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.. ..

ShareIt