Isnin, 24 Februari 2014

SPS Sistem Pengurusan Sekolah | Oh Data Terbaru Pengurusan Sekolah

Pagi Ahad Lepas, Pengetua ada membuat pengumuman SPS - Sistem pengurusan Sekolah perlu diisi dan dikemaskini dan tarih tutupnya 25hb Feb... APA?? biar betul 3 hari je masa diberikan. Apa tuSPS.. Diterangkan cikgu IT..Katanya "Sistem maklumat terbaru kementerian yang akan digunapakai secara menyeluruh memansuhkan sistem sebelum ini". Tak sahih betuk ke tidak...

Alamak, bukan setakat nama sendiri je yang kena key in - Semua nama pelajar dalam kelas Chegu pun kena letak.. OHH KERJA lagi... Cuma terkilan selalunya tempoh panjang, ini hanya 3 hari je?



Sebelum ni dahlah sebagai guru kelas kena isi di post sebelum : ADPM aplikasi pangkalan data murid. Pastu benda sama di SMM (sistem maklumat murid) ni software offline kalini SPS bawah domain 1Bestari.net.
Apa nak buat... pulun je lah

Sempat Chegu tulis kat blog ni kala urgent nak data??? mana taknye... "internal server error" - mungkin terlalu ramai online waktu ni... Takpe... Steady Brader..^_^ senyum selalu (macam tak biasa)

tahniah ini anda dapat
Alamak takkan nak bersengkang mata malam ni??

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Silakanlah komen, tetapi hendaklah menjaga etika. Ilmu untuk manfaat semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.. ..

ShareIt