Jumaat, 9 Disember 2011

Huraian Sukatan Pelajaran Sains (BM)

Chegu melihat respond pencarian google, banyak yang mencari HSP Sains. Mungkin laman kementerian bz.

Post chegu sebelum ini hanya ada HSP Matematik sahaja. link = http://cheguzam.blogspot.com/2011/11/sukatan-pelajaran-matematik-bahasa.html

Jadi disini ada huraian sukatan pelajaran (HSP) SAINS Teras dalam bahasa melayu bagi tingkatan 1, tingkatan 2, tingkatan 3, tingkatan 4 dan tingkatan 5.

download
HSP Sains Teras Tingkatan 1
HSP Sains Teras Tingkatan 2
HSP Sains Teras Tingkatan 3
HSP Sains Teras Tingkatan 4
HSP Sains Teras Tingkatan 5


Masalah Download Media dari Belog ini, Klik Sini Untuk Panduan Download


hiasan

31 ulasan:

  1. Assalamualaikum...terima kasih banyak2 cg zam kerana upload HSP sains...punya la saya cari kat internet tak ada...cuba masuk blog cg atas tajuk HSP Matematik....tup2 ada Sains punye.....thanks :)

    Kalau tak jenuh nak menaip balik untuk Rancangan Pengajaran Tahunan....masa mesyuarat Panitia pertama dah kena ada...

    -cg mas-

    BalasPadam
    Balasan
    1. as salam saya tak dapat nak download...kenapa ya...tension betul.. saya sedang cari sukatan tahuanan sains ting 3 dalam bm

      Padam
    2. cikgu tolong lah ct ni kecian kat saya ...ct sedang cari sukatan tahunan ting 3 dalam bm

      Padam
  2. waalaikumussalam... sama sama cg mas...

    terima kasih juga kerana amat rajin ye memberi komen... seronoknye adayang komen

    BalasPadam
  3. terima kasih cikgu zam... dpt hsp sc ni...

    BalasPadam
  4. thanks a lot ye cg zam...ia sgt membantu..

    BalasPadam
  5. time kasih cg zam..akhirnya pencarian saya berakhir..jumpa jgk HSP Sains terbaru

    BalasPadam
  6. salam...
    time kasih banyak2 ckg zam... akhirnya jumpa jugak HSP Sc. penat cari merata2 dalam internet x jumpa...
    akhirnya jumpa jugak sangat2 berterima kasih :)

    BalasPadam
  7. terima kasih banyak2 ye.....dapat juge sy download hsp math bm......smoge rzki cigu bertambah2....amin

    BalasPadam
  8. it's really helpful....thanks a bunch!!!

    BalasPadam
  9. terima kasih chegu zam... ssh btul cari hsp sains dlm bm... akhirnya dpt download jgk... =)
    kalu bleh, ltk la skali hsp fizik f4 n f5 dalam bm... msih cari, still xjmpa lg kt mna nk download... hehe

    BalasPadam
  10. hsp sains tambahan, fizik, kimia, biologi klik sini
    http://cheguzam.blogspot.com/2012/01/hsp-fizik-kimia-biologi-sains-tambahan.html

    BalasPadam
  11. jazakallah....

    BalasPadam
  12. Salam cikgu, ada tak rpt sains ting 4 dan 5 dlm bm....tq...

    BalasPadam
  13. yg sekolah rendah sains dan matematik tak ada ker cg

    BalasPadam
  14. Alhamdulillah.....cg permudahkan tugas kami. Moga urusan cg juga dipermudahkan

    BalasPadam
  15. Terima kasih semua. Kedatangan anda amatlah dialu-alukan

    BalasPadam
  16. rpt sains tingkatan 1,2,3 ada tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak rpt cuba chek kat atas nun. Ada kot kat link bwh header (gambo kat kaki chegu nun...)

      Padam
  17. terima kasih share..

    BalasPadam
  18. TERIMA KASIH BYK2 CKGU ...AKHIRNYA JUMPA RPT MATH TG 1 YG VERSI BM
    NK TRY CARI RTP SAINS TG 1 VERSI BM PULAK

    BalasPadam
  19. Alamak, setakat apa yg chegu ada je. Rpt sek rendah x de la

    BalasPadam
  20. TERIMA KASIH CIKGU..MOGA BERTAMBAH KEBERKATAN SEBAGAI SEORANG GURU

    BalasPadam
  21. thanx byk2 chegu;-)

    BalasPadam
  22. alhm...terima kasih cikgu....ada juga akhirnya hsp dlm bm.

    BalasPadam
  23. as salam cikgu.. nk tny .. yg hsp sains teras ting 4 boleh gune x utk thn 2014.. terima kasih.. :)

    BalasPadam
  24. salamunalaik chegu zam... jazakallahukhairankasiran...

    BalasPadam
  25. terima kasih cikgu zam.

    BalasPadam
  26. assalamualaikum.... chegu zam tolong hantar ke e mail sy boleh tak ?
    huraian sukatan sains tg 3. tak larat cuba download dah tak reti juga
    mariam_hassim@yahoo.com. jazakallah...

    BalasPadam

Silakanlah komen, tetapi hendaklah menjaga etika. Ilmu untuk manfaat semua

ShareIt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

.. ..

Usha Belog Rakan