Khamis, 20 Oktober 2011

Coretan Peperiksaan Akhir Tahun 2011

Cepat sungguh masa berlalu, dah dekat dua hari chegu tidak sempat berblog gara-gara peperiksaan ni lah. Kemarin, paper habis sehinggakan paper tidak dapat di cetak. Jadi semalam barulah siap cetak dan itupun siap jam 1 ptg. Mana tidaknya, soalan peperiksaan dari jabatan, formatnya sebijik macam peperiksaan besar spt PMR. Jadi soalan subjektif kalau matematik 20 soalan, kira muka je lah, dalam 10 helai kertas guna, kita kalikan dengan jumlah pelajar dalam 220 orang. Jadi jumlahnya hampir 2200 kertas, semuanya chegu kepilkan malam semalam n seorang diri. Lenguh pinggang bebeno.

Jadi hari ini, adalah beberapa gambar coretan dan gelagat pelajar.

Pen chegu yang selalu dibawa.
Pandangan panorama kelas tingkatan 2 Dinamik 2011
Hee suspen sikit ada la chegu terpikir nak letak barcode dibawah nie supaya bolehlah sengal-sengal tangan tuk scan ngan telepon canggih. Apebende tu ye, ape kejadahnya ??? sesame lah kite berkeje sekueknyo.

4 ulasan:

  1. waaa~chegu..cantik kamera skrg..ni mesti pakai DSLR~heheh ..=P mcmnila best Zam nak baca ayat2..

    BalasPadam
  2. best ker?? kamera dslr -pikir kemudian- amacam nak join da kelab ke?

    BalasPadam
  3. join the club utk DSLR ke? eh..teman xmahir bab2 kamera nih~

    BalasPadam
  4. Tu diaa. susah la sikit klu xde fanclub ni. sesorang je bli camera tu... x best la

    BalasPadam

Silakanlah komen, tetapi hendaklah menjaga etika. Ilmu untuk manfaat semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.. ..

ShareIt