Isnin, 31 Oktober 2011

Jelajah 2011 - Kundasang, Sabah -Siri3-

Sabtu, 29 Oktober -  Sambungan -Siri1- dan -Siri2-

Malam majlis makan malam jamuan akhir tahun sekolah berlangsung di Mount Kinabalu Heritage Hotel.

Mount Kinabalu Heritage - Resort & Spa. Sejuk beno, lupa lak nak bawak jaket.
Terus terang majlis hambar je. Makanan memang tidak sedap, tawar. Ada nasi goreng sayur, daging masak lada hitam, ayam berempah tak berempah mana (mcm ayam goreng biasa), ikan tepung sos, tauhu, udang (mcm goreng je). Air minum, air oren korial je, kalau mcm tu buat sendiri kat rumah pun boleh. Takde pun ciri-ciri macam makan kat hotel, pegi gerai pun macam ada benda ni. Tak berbalui sungguh dengan RM 50. Tapi nak buat macamana, dah diaorang vote tempat tu, klu chegu lagi bagus d KK sbb ada aktiviti lain boleh buat macam tengok wayang ke, karaoke atau bowling. Kat kundasang, rasa sejuk je la.

Bufet - Hampeh tak sedap mana pun.
Dewan
Kak Salmah - macam artis menang dress malam tu
Jadi saja gatal tangan rate hotel ni

*---- Makanan
**--- Dewan (sebab kongsi dengan tetamu hotel lain)

Ada cabutan bertuah, punyalah banyak tapi chegu tak dapat apa-apa pun. Yang pasti semua berabis banyak semata-mata untuk pakaian saja. Ada anugerah pun takde nama chegu walaupun ada juga program sekolah chegu jadi penyelaras. Tapi chegu buat keje tak terpikir pun balasan, Betul ikhlas...

Sambungan -Siri1- -Siri2- -Siri3- -Ranau-

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Silakanlah komen, tetapi hendaklah menjaga etika. Ilmu untuk manfaat semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.. ..

ShareIt