Isnin, 7 November 2011

Usha Entry

Tertarik chegu pada entry ni setelah menekan-nekan shoutmix.


http://aidilnasirudin.blogspot.com terharu chegu (ceh emosi la konon) kerna ada cebisan belog chegu mcm gambar kat atas nun, teknik photoshop nota chegu dengan title wordless. Em tak terkate ke dik aidil.


Tahu-tahu je sebab ada msg d shoutmix chegu menyatakan rasa terima kasih (tertiru plak plan layout dik aidil ni, gambar sengaja disengetkan, em ada impak menarik sikit hehe)

detail gambar
Walaupun masih tiada lagi penghargaan dari mana-mana pihak, chegu berterima kasih atas usaha dik aidil ni. Bagi mana-mana pihak yang ingin berkongsi maklumat dari belog ini, chegu amat berbangga, ilmu bermanfaat dapat dirasa bersama. Mana tahu kalau 'ter' rajin belog korang chegu letakkan kat usha entry chegu ni.


=== update 20/12/2011 ===

Dik aidil menulis lagi, kali ni satu enry khas buat cheguzam, muka chegu duk terpampang kat laman tu. Terima kasih dik aidil, mari semua datanglah berkunjung ke blog dik adil ni. laman nya disini http://aidilnasirudin.blogspot.com/2011/12/aku-pun-usha-entry.html#

5 ulasan:

  1. Salam cegu.nak tanya dh kwin ke lom....

    BalasPadam
  2. Wah x perasan plak chegu beri penghargaan smpai buat entry.. Tapi pape pon nota math chegu mmg best.. Mntak2 paper math PMR tahun dpn keputusan yg best.. Sekali lagi, Terima kasih chegu! :)

    BalasPadam
  3. jom datang ke laman dik aidil ni balik, dia buat entry pasal laman chegu ni

    http://aidilnasirudin.blogspot.com/2011/12/aku-pun-usha-entry.html#

    BalasPadam

Silakanlah komen, tetapi hendaklah menjaga etika. Ilmu untuk manfaat semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.. ..

ShareIt