Rabu, 19 Mac 2014

1st Giveaway by Puan Husna

Segmen dari Puan Husna, dia mengajak reramai kite bersama-sama memeriahkan blog dengan menarik ramai rakan.. Hehe.. mcm biasa chegu tumpang sekaki untuk tambah rakan blogger. Sejak duamenjak ni, amai juga rakan blogger nak add follower chegu ni... kah..kah..kah.. prompt tak laku nampaknye..

Klik gambar untuk ke segmen ini
Emm ada juga terlintas nak terfikir mahu mendapat hadiah yang ditawarkan beliau... tapi tengok komen ... Tuuu dia 50++, takpe, dah dapat dah T-Shirt hadiah saguhati "pertdgn menembak" masa kursus haritu.

Cadangan Chegu!!

Bab layout blog Puan Husna takde ape-ape, cuma penggunaan saiz imej agak keterlaluan dan mengganggu. Kalau pandai, gunakan tag HTML paga gambar dan set width="100%" barulah tak mengganggu layout tu.
(kalau tak paham... abaikan)

Komen lain takde kot.. sebab mudah benor nak join..(jgn la plak kendian nanti disusahkan nak join, chegu ni kekadang je update blog ni, tak rajin nak wat segmen)

OK.. selamat bersegmen

2 ulasan:

  1. hahahah TQ chegu, xpe ade rezki insyaallah dpt la adiah nye.. btw TQ ye sbb join :)

    BalasPadam
  2. good luck..
    menabung digi dan colgate sini.. :)

    BalasPadam

Silakanlah komen, tetapi hendaklah menjaga etika. Ilmu untuk manfaat semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.. ..

ShareIt