Rabu, 26 Mac 2014

Squat - dapat free tiket


Em .. dalam gambar ni seorang wanita di German melakukan senaman Squat sebanyak 30 kali untuk mendapatkan tikit free... Lupakan Malu dan buat

Di german tindakan satu syarikat pengangkutan patut mendapat pujian... Bijak, untuk orang yang gemuk diberikan tiket free untuk menaiki tren dengan hanya melakukan seperti gambar sehingga 30 kali ulangan. Beginilah baru dinamakan kerja amal... sambil membantu kumpulan sasaran menurunkan berat badan. Benda ni kalau buat kat kantin sekolah, nescaya rosak mesen tu sebab kita ni pantang ada benda free... sapu pukui rata, no..(gunakan slang kedah haii)

Terbaru!! ada yang menggunakan nama anak yatim supaya mendapatkan derma demi kekayaannnya... Doa yang seleweng benda-benda durjana ni akan mendapat balasan buruk di Akhirat, Bertaubatlah!!

18 ulasan:

  1. kalo suruh saya buat push up ngan sit up pun sanggup..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau fit bro.. banyak kali pun takpe

      Padam
  2. chekgu boleh ke buat squat ni..hehe...sekarang ni mcm2 cara org nak cepat senang sehingga sanggup membelakangkan hukum...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hampir setiap hari chegu squat.. tapi kena postur yg betul, takut dtg penyakit buasir

      Padam
  3. saya mampu buat 5 je.tu pun dh ketaq lutut..huhu tp bgs kan kalo ada kat mlysia mcmtu, ramai jd sihat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Senaman ni mampu mengurangkan buncit dan lemak di peha. Takpe, buat sikit dulu,aim untuk 30. Pastu amalkan

      Padam
  4. bagus program amal begini.. demi untuk mendapatkan tiket percuma sanggup lakukan apa sahaja senaman..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rasanya sensor dia untuk yg gemuk shj. Idea bijak untuk mengurangkan berat badan

      Tapi kat m'sia nak kurangkan pelajar obes.. haram jual makanan menggemukkan... kita yg tak gemuk, terasa kantin sekolah tak menarik oohhh

      Padam
  5. good idea ni cikgu..daripada guna anak yatim utk kepentingan sendiri.. bgus betul pngankutan ni...saya pun sanggup buat he..he.. daopat tket freee..dpat bsenam

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kadang-kadang malu nak buat depan umum.. tapi sebab free ...mcm best je..kikiki

      Padam
  6. Bagus juga buat cam ni... tapi kalu suruh bunda memang tak la kot...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takdapat buat takpe.. jadi pemberi.. jom banyakkan sedekah

      Padam
  7. bgs kempen ni. 2 in 1 dia nyer advantage.

    BalasPadam
  8. saya nak buat la mcm ni. apa kata sykt penerbangan buat cam ni. sure ramai yg nak free ride kan?

    BalasPadam
  9. malaysia kalau ade benda free cam nie mau ada yang bertumbuk nak free punya pasal..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  10. kalau malaysia buat macam tu, mesti beratur panjang kat kaunter tu saja.. hahaha

    BalasPadam
  11. Banyak dah macam ni. Dekat Malaysia ada juga. Tapi untuk air free. Tak silap dekat subang. Best dapat buat macam. Mentality orang Malaysia patut berubah supaya tak memandang benda ni kelakar.

    <a href="http://zack-hoya.blogspot.com/>ZH Blogger</a>

    BalasPadam

Silakanlah komen, tetapi hendaklah menjaga etika. Ilmu untuk manfaat semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.. ..

ShareIt