Jumaat, 14 Mac 2014

SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER

Jom bersegmen. Harini terjumpa blog Ayuinsyirah. Harap makin bertambahlah rakan blogger beliau. Chegu x rajin nak cari raka blogger. Blogging sekadar suka-suka je, memenuhi masa terluang. Tapi kalau ada yang sudy jadi rakan Chegu apa salahnye kan. Add Chegu dan Chegu akan add balik.


Dah gam gambar dan link banner beliau

Em kena pula jawab soalan beliau. Ini jawapannya, Chegu asal dari Negeri Johor Darul Ta'zim.

15 ulasan:

  1. salam singgah.. dari segmen yang sama.. nazz da follow blog ni..

    http://nazzabrahman.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    BalasPadam
  2. Assalamualiakum...
    Salam Ukhwah Fillah CheGu Zam ..
    Balas Kunjungan Dari Segmen Yg Sama ..
    DONE FOLLOW SINI & g+ MENGIKUTI ..
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    BalasPadam
  3. terima kasih kerana sudi join segmen ayu... dibawah ni ayu dh buat senarai nama peserta... ada masa nanti boleh la blogwalking ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/03/senarai-peserta-segmen-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  4. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah....
    Segmen Ayuinsyirah Mencari Rekan
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    BalasPadam
  5. singgah dan follow . =) http://missprankish.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. singgah sini dan follow ;)

    http://nadiaadnan90.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. Singgah sini dari segmen yang sama..

    http://csmaryam.blogspot.com/2014/03/ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    BalasPadam
  8. singgah sini dan follow..

    http://itsmeyaya.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. Salam Singgah segmen sama. Selamat Bersegmen (^^,)

    http://yanapinkblossom.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    BalasPadam
  10. dari segmen AYUINSYIRAH mencari rakan BLOGGER http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html
    p/s: slm knl done follow. hrp dpt follow kembali yer..

    BalasPadam
  11. dari segmen yang sama... singgah dan follow :)

    http://annyeonghaseyo1110.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html#comment-form

    BalasPadam
  12. blogger penang datang singgah sini dari segmen yg sama...
    follower #129

    BalasPadam
  13. Salam. Abe Kie dari segmen yg sama. Dtg bertanya khabar dan terus follow blog yg awesome ini. Jemputlah dtg ke blog Abe Kie bila ada kelapangan. Terima kasih duhai kawan baru…

    http://jukdin.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    BalasPadam
  14. TQ komen, chegu usaha untuk follow balik semua yang komen

    BalasPadam
  15. Singgah dari segmen yang sama.

    http://dielacraft.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    Nak follow tapi my blog ada masalah tak leh follow.

    BalasPadam

Silakanlah komen, tetapi hendaklah menjaga etika. Ilmu untuk manfaat semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.. ..

ShareIt