Ahad, 19 Februari 2012

Ada apa dgn header Chegu

cuit - Tah la, ada ape yek... gila pose agaknye.

Tanya balik tah ape-ape lah, dah bosan duk kat rumah la nie, duk tenung depan laptop je tetiba macam nak ubah sikit belog nih.

Guna paint kat windows je, copy paste sikit, eh jadi mcmtu la plak. Suka ambil tema hitam putih sebab mudah match ngan background template, malas nak adjust warna.

Maka ceria-ceriakan lah hari anda, berpagi-pagi, berpetang-petang dan bermalam-malam dengan senyuman ^_^

4 ulasan:

  1. alah yang biase-biase aje je tuh..

    BalasPadam
  2. wah...simple but nice...proud of u chegu zam

    BalasPadam
  3. Sederhana itu bagus...!

    Ini kunjungan pertama kali ke blog ini. Jemput datang ke blog saya.

    BalasPadam

Silakanlah komen, tetapi hendaklah menjaga etika. Ilmu untuk manfaat semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.. ..

ShareIt