Ahad, 17 April 2011

Free AC Mizal Cakap?!?!?!



Adalah satu pernyataan dari pengacara maharaja lawak baru-baru ini yang mengatakan bahawa kita ni tengok rancangan Maharaja Lawak tu ‘free of charge’ (siri kedua siaran). Ada ke patut!!!???. Dia ingat kita ni pakai astro tak bayar apa-apa kot. Memang la ianya salah satu strategi pemasaran astro supaya melangan astro mustika, tapi pernyataan yang tak bertapis tu, tak sepatutnya di ucapkan.

Diharap semua lawak yang dicanangkan kepada penonton tidaklah penuh dengan unsur-unsur lucah. Untuk para pelajar, janganlah terikut-ikut dengan apa yang dikatakan fenomena lawak yang dah takde nilai tu. Habis punah ranah matlamat kementerian pelajaran yang mahukan nilai moral merentasi kurikulum. Cuma nak ambil kesempatan mengucapkan tahniah kepada Man, raja lawak yang lepas, sebab lawaknya amat ‘clean’ dan banyak unsur yang mendidik sambil memberikan senyuman penonton. Syabas.. hehe

http://www.astro.com.my/maharajalawak/

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Silakanlah komen, tetapi hendaklah menjaga etika. Ilmu untuk manfaat semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.. ..

ShareIt