Jumaat, 18 Oktober 2013

Borang Transit PBS Matematik T1 T2

Post ini mengandungi dokumen-dokumen transit untuk mempermudah guru-guru dan menjimatkan masa untuk membuat dokumen ini.

Ia mengandungi Borang transit untuk PBS (penilaian berasaskan sekolah, SPPBS)
Subjek Matematik (mathematics, math, m3)
Tingkatan 1 dan Tingkatan 2 (Form 1, Form 2)

Ini yang terbaru - Oktober 2013

Download / muat turun
Borang Individu PBS Math | Tingkatan 1 | Tingkatan 2 |

Borang Semakan Semua Pelajar PBS Matematik | Tingkatan 1 | Tingkatan 2 |

Bonus, Borang pemetaan band pelajar (jumlah soalan perlu dijawab pelajar untuk lulus band)



12 ulasan:

  1. Terbaik. Nasib baik ada dokumen pemetaan ni. Mudah sikit kerja. Kalau x nak kena taip. Makan masa yg lama.

    BalasPadam
  2. salam.sy ucapkan trima kasih bebnyak-byk pd ckgu.sy dh download borang transit math.sgat berguna pd sy.lgpun sy tak pandai nk guna excel.sy doakan moga Allah membrikan yg terbaik dlam hidup ckgu d dunia n akhirat di ats jasa baik ckgu ini.amin.tqvm

    BalasPadam
  3. mohon halalkan ya utk didownload

    BalasPadam
  4. mohon share nota2 matematik F3 ya cikgu
    ada tak YLP Form 3 yg selaras dgn evidens?

    BalasPadam
  5. mohon share ape2 tentang ppmr 2014

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sejak pengumuman PBSMR tak wujud, timbul pula PPMR.
      Chegu ulas -TAK TAHU- senang kan.. Malas nak ambik tahu pun, yang penting kerja tetap macam biasa...

      Padam
  6. TERIMAKASIH; ANDA CUKUP MEMBANTU .....

    BalasPadam
  7. thanks for the transit form and the RPT math..so mean to me..it's work a lot..u r the best..

    BalasPadam
  8. CIKGU TERIMA KASIH BANYAK

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum..chegu zam, sy ni tak brp pandai ict ni. br nak blaja. bgm cr cy nak download apa2 bhn yg ckg upload dlm blog ni utk dikongsi dgn ckg2 yg lain?

    BalasPadam

Silakanlah komen, tetapi hendaklah menjaga etika. Ilmu untuk manfaat semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.. ..

ShareIt